YAMIN

Met een enorme passie voor training, voeding en mindset ben ik in begonnen om anderen te begeleiden naar een sportieve, gezonde en bewustere levenswijze. Mijn eigen reis begon ik op 15-jarige leeftijd in de plaatselijke sportclub om te werken aan mijn overgewicht, want ik zat niet lekker in mijn vel. Het sporten beviel mij erg goed en ik boekte al snel goede resultaten. Dit gaf mijn zelfvertrouwen en energieniveau een enorme boost en inmiddels ben ik een fanatieke Crossfit-beoefenaar.

Zonder slag of stoot is mijn reis niet verlopen en heb ik vele obstakels overwonnen om te zijn waar ik nu ben. Ondanks dat deze obstakels er waren, ben ik mijzelf toch blijven door-ontwikkelen. Dit heb ik gedaan door veel boeken te lezen over persoonlijke ontwikkeling, voeding en training. Daarnaast ben ik geschoold tot voedingsdeskundige, voedingsvoorlichter en personal trainer. Ook heb ik veel praktijkervaring opgedaan als fitness-instructeur in de sportclub waar ik heb gewerkt.

Als ik terugkijk op de afgelopen 10 jaar dan is mijn dankbaarheid groot, omdat ik zoveel heb mogen ervaren en leren. Het meeste wat mij is bij gebleven om je doelen en dromen te verwezenlijken: wees geduldig, vastberaden en consistent. Op naar de volgende 10 jaar!